ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ / ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:
Επικοινωνήσατε την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί, χρησιμοποιηθεί, φθαρεί ή λερωθεί.
Η συσκευασία του προϊόντος είναι πλήρης, ακέραιη και χωρίς φθορές.
Έχετε προστατέψει την συσκευασία του προϊόντος πχ.το βάζετε σε σακούλα για να μην κολληθεί το voucher της αποστολής πάνω.
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής τους.
Τα προϊόντα συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο (π.χ.Δελτίο Αποστολής κλπ).

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί αφαίρεση.
2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 02321022062 ζητήστε το τμήμα ηλεκτρονικών πωλήσεων και ο αρμόδιος συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.
3. Μετά την παραλαβή του προϊόντος,καλέστε μας στο 2321022062 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας.
4. Εαν η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών στο 2321022062 και δώστε τα στοιχεία της.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις επιλογές σας.

Εγγυήσεις Προϊόντων
Η «ΜΑΛΕΤΣΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» μέσω του www.spraygun.gr δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό της «ΜΑΛΕΤΣΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ», και τα οποία η «ΜΑΛΕΤΣΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» απλά μεταπωλεί) . Για τέτοια προϊόντα θα λαμβάνετε εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή τον παρέχοντα την άδεια χρήσης.Η «ΜΑΛΕΤΣΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ» δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.Η εγγύηση προϊόντος καλύπτεται από την κατασκευάστρια ή αντιπροσωπεύτρια εταιρία στην Ελλάδα και μόνο. H εκάστοτε κατασκευάστρια ή αντιπροσωπεύτρια εταιρία στην Ελλάδα δύναται να επισκευάσει ή να αντικαταστήσει το ελαττωματικό μέροςτου προϊόντος και κατά περίπτωση την αντικατάσταση ολόκληρου του προϊόντος όταν το κρίνει αυτή και μόνο.Ο αγοραστής αποστέλλει το προϊόν το οποίο έγκειται σε χρόνο εγγύησης, απευθείας στην κατασκευάστρια ή αντιπροσωπεύτρια εταιρία στην Ελλάδα, ή στην Spraygun.gr. Τα έξοδα αποστολής πρός τις εταιρίες εξυπηρέτησης και από τις εταιρίες προς τον αγοραστή βαρύνουν τον αγοραστή.Ο τρόπος αποστολής ( μεταφορική, courier ) είναι επιλογή του πελάτη.

SHARE THIS PAGE!

Payment Cards Logos